Nabyłam drogą internetową jeszcze przed urlopem śmietankę owsianą...i zachwyt mój nad tym produktem dziś przewodził sztuce kulinarnej. Z domu od mamy przywiozłam sporą kiść maślanej fasolki szparagowej, dodając do niej wspomnianą śmietanę, gałkę muszkatołową, nad którą również mogłabym napisać esej...powstało niebo, które znalazło swoje zaszczytne miejsce w mojej gębie...
Składniki:
maślana fasolka szparagowa, masło, śmietana owsiana, mąka owsiana
Przyprawy:
gałka muszkatołowa, sól
Wykonanie:
O - wrzątek
Z- pokrojona w kostkę fasolka, następnie odrobina masła
M - mąka owsiana połączona montewką ze śmietaną owsianą
W - sól
Pychotka...a ta gałka...
Składniki:
maślana fasolka szparagowa, masło, śmietana owsiana, mąka owsiana
Przyprawy:
gałka muszkatołowa, sól
Wykonanie:
O - wrzątek
Z- pokrojona w kostkę fasolka, następnie odrobina masła
M - mąka owsiana połączona montewką ze śmietaną owsianą
W - sól
Pychotka...a ta gałka...
aaa to takie niebo z tą śmietanką tak ,a w jakim sklepie kupiłaś ta śmietankę ?
OdpowiedzUsuńW evergreen.pl, polecam :) wyśmienita :)
OdpowiedzUsuńdziękuję a informację :))))
OdpowiedzUsuń