tag:blogger.com,1999:blog-2545101235754080486.post8279821635014494597..comments2023-10-31T05:19:35.748-07:00Comments on Centrum Rozwoju Osobliwości Kuchennych: Barszcz czerwony ze smażoną świeżą kolendrąCentrum Rozwoju Osobliwości Kuchennychhttp://www.blogger.com/profile/03626350988524270641noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2545101235754080486.post-53424186422475055622015-03-26T00:02:06.171-07:002015-03-26T00:02:06.171-07:00Cieszę się :) i zapraszam do kolejnych indyjskich ...Cieszę się :) i zapraszam do kolejnych indyjskich inspiracji na blogu niebawem :)Centrum Rozwoju Osobliwości Kuchennychhttps://www.blogger.com/profile/03626350988524270641noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2545101235754080486.post-83175738549481532722015-03-26T00:02:00.743-07:002015-03-26T00:02:00.743-07:00Cieszę się :) i zapraszam do kolejnych indyjskich ...Cieszę się :) i zapraszam do kolejnych indyjskich inspiracji na blogu niebawem :)Centrum Rozwoju Osobliwości Kuchennychhttps://www.blogger.com/profile/03626350988524270641noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2545101235754080486.post-9847533041256376592015-03-03T09:29:25.131-08:002015-03-03T09:29:25.131-08:00Muszę podziękować za inspirację - barszcz smakował...Muszę podziękować za inspirację - barszcz smakował mi niesamowicie. Odrobinę zmodyfikowałem powyższy przepis (zawsze to robię), ale niewiele - dosypałem trochę nasion fenkułu, dodałem kawałek selera (uwielbiam), a w miejsce garam masala wstawiłem korma masala. Nie zmienia to jednak faktu, że barszczyk w tej wersji jest bardzo interesujàcy i warty polecenia.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04681370343317313034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2545101235754080486.post-89704403360995282942015-02-25T01:11:42.398-08:002015-02-25T01:11:42.398-08:00Bardzo interesujący przepis. Takiej wersji barszcz...Bardzo interesujący przepis. Takiej wersji barszczu jeszcze nie gotowałam. Muszę spróbować :)Biała Filiżankahttps://www.blogger.com/profile/08700203527967734357noreply@blogger.com