tag:blogger.com,1999:blog-2545101235754080486.post3892618646928901941..comments2023-10-31T05:19:35.748-07:00Comments on Centrum Rozwoju Osobliwości Kuchennych: Wegańskie brownie z fasoliCentrum Rozwoju Osobliwości Kuchennychhttp://www.blogger.com/profile/03626350988524270641noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2545101235754080486.post-49718236184489678652016-12-06T09:58:36.823-08:002016-12-06T09:58:36.823-08:00czy tylko czarna fasola tu pasuje?czy tylko czarna fasola tu pasuje?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14363214541660027866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2545101235754080486.post-77752778797699434872016-01-25T05:48:22.353-08:002016-01-25T05:48:22.353-08:00Jasne :) My ostatnio wykorzystujemy w domu powidła...Jasne :) My ostatnio wykorzystujemy w domu powidła śliwkowe...są idealnie słodkie a do ciast nadają się znakomicie i pięknie wyglądają na kawałku ciasta...:)Centrum Rozwoju Osobliwości Kuchennychhttps://www.blogger.com/profile/03626350988524270641noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2545101235754080486.post-26977848318767006892016-01-25T05:41:21.538-08:002016-01-25T05:41:21.538-08:00Pysznie wygląda! Ja mam podobnie, słodycze idealni...Pysznie wygląda! Ja mam podobnie, słodycze idealnie słodkie dla mnie są zawsze za mało słodkie np. dla mojej mamy. Dlatego też często obcinam ilość cukru w przepisach albo szukam jakichś innych ciekawych alternatyw (choć nie zawsze). A w razie czego zawsze można ciacho dosłodzić na talerzu :)pozielonemuhttps://www.blogger.com/profile/09650286221169582056noreply@blogger.com